tisdag 22 mars 2011

Vadå mask?

Hjälp, Freja skvallrade om att hon har hört att matte ska avmaska mig. Vadå avmaska? Jag har väl ingen mask, inte vad jag vet i alla fall. Rätt vad det är så ska hon väl vaccinera mig också. Spruta i rumpan, vem vill ha det?

Sen läste jag i mattes blogg att hon gnällde på att jag är morgonpigg. Gnällspik, säger jag bara. Men det är väl bäst att försöka hålla sig väl med henne så igår kväll så låg jag hela kvällen i hennes knä och var så söt jag bara kunde. Det är ju trots allt hon som ger mig mat. Och får jag ingen mat så hoppar jag ner i matkassen (tom - bara en sån sak!).


Och längtar ni efter sommaren lika mycket som jag? Då får jag åka båt och springa på okända öar igen, det ska bli hääääääärligt! Men jag ska nog inte bada så mycket i år.


Matte är så töntig ibland. Här var hon tvungen att fotografera min TASS. Bara för att hon tyckte den var så söt och ren (för en gångs skull). Nu är det så lerigt och kleggigt ute att de är alldeles svarta. 

2 kommentarer:

Freja sa...

Katttassar är ju söta som små barnhänder!

Åsa sa...

Tja brorsan!
Min matte brukar pilla på mina trampdynor för hon tycker det är mysigt. Men när jag pillar på hennes fötter skriker hon bara... Varför får hon men inte jag???

Förresten, har du sett min o Darwins nya blogg? http://bustassarna.blogspot.com/

Hälsningar
Leo