tisdag 2 november 2010

Frisk som en nötkärna

Håhåjaja. Det är ett hårt liv att vara katt. Man måste var ute och jaga möss och fåglar hela dagen och sedan få gos och kel hela kvällen. Men ibland så går jag bara ut en pyttestund på morgonen och ligger och sover på dagen för att gå ut ett par timmar på kvällen. Det gäller att passa på innan det blir för kallt. Undrar just hur länge man pallar med att vara ute då?

Jag kan också berätta att den där knölen är helt borta! Jag hade antagligen någon infektion och precis som på människor så svullnar lymfkörtlarna då. Det trodde i alla fall veterinären. Eller så var det något annat. Men huvudsaken är att jag är frisk nu och det tycker matte och husse också.
På torsdag fyller jag ett år! Jag hoppas att jag får lite fina presenter, eller i alla fall lite räkor. Det tror jag nog, matte brukar vara duktig på att skämma bort mig. 

3 kommentarer:

Jan sa...

Mjau Sune!
Det här är mattes pappa Janne som vill Jättegrattttta på din 1-årsdag!
Jag hoppas att jag snart får träffa dej igen.
Misstänker att du får ett gäng räkor att fira med.
Mjau från Janne

Anonym sa...

Mjauutulerar på ettårsdagen Sune. Nu är vi lika gamla i en månad, sedan fyller vi två år. Hälsningar från dina storasyskon Smilla och Svante. (Vi hoppas också att du får massor med räkor, det fick vi när vi fyllde ett).

Mimmibruun sa...

Grattis grattis Sune på 1-årsdagen från syrran Ida! Pusssaaar och krammmar i massor