onsdag 10 november 2010

Min första trofé

Äntligen! Nu har matte och husse äntligen fått min första trofé i present. Jag har ju inte kunnat ta in något förut eftersom dörren till huset är stängd och det inte finns någon kattlucka. Men inatt hände det något. Det prasslade och gnagde i väggarna. Först brydde jag mig inte om det, trodde nästan att det var blåsten. Men sen när jag förstod att det var MAT en mus, blev jag helt galen och jagade maten musen över hela huset, både högt (bokstavligen) och lågt. Tänk att få maten serverad inomhus, vilken lyx! Tur att vi bor på landet. Till slut så fick jag tag på den i alla fall. Huvudet lämnade jag till husse och matte. Alldeles rent och fint hade jag lagt det precis nedanför trappan så att de inte skulle kunna missa det.


Det konstiga är att matte muttrade mest lite äcklat imorse när hon tog bort det. Jag som varit så himla snäll och sparat det bästa till dem! Så har hon mage att slänga det i soporna. I ren protest gick jag ut i snöslasket/leran och smutsade ner mig så mycket jag kunde så att hon får något att göra ikväll. Husse bara skakade på huvudet när jag kom in igen. Han var på väg till jobbet, annars hade jag nog fått bada. Det ska bli kul att se mattes reaktion ikväll när hon kommer hem.

5 kommentarer:

Unknown sa...

Keep up the good work, Sune. Husse och matte borde vara stolta över dig. Och så generöst av dig att lämna kvar huvudet! Vi får massor av beröm av våra människor när vi kommer in med byten (fast var de tar vägen sen, det har vi inte fått riktig kläm på än). Mjau från Smilla och Svante

Mimmi Mandelblom sa...

Jag är så STOLT över dig, min stora, starka son!! Och tänk att du är en så fin pojke att du ger bort det bästa till dina människor! Jag blir rörd! Kramar din gamla mamma Mimmi.

Pihlan sa...

OK, Sune, nu har du fått en till kompis!! OCH, jag vill bara säga att du är VÄLDIGT lik min Moltas (Han är helt galen).. Och snygging, vi hörs i framtiden.. Suveränt med råttan.. Tycker råttahuve't ser jättegott ut!!(fingers cross...) Miau Pihlan

Mimmibruun sa...

Heja Sune! Jag kan och jag vill...men det finns inga så många godingar här!
Kram syrran Ida

Smulan sa...

Miao !, Hej Sune.. Kan du inte skicka ett huveh till mig i jul, som julklapp ? ;D Haha, vore snällt, ´Miao Smulan